6945655179 Ίωνος Δραγούμη 16, Τ.Θ.:15-16, Πέλλα steliosarx@yahoo.gr
hero image


 

Φίλτρα
Λιπαντικά Αρχοντάς Στυλιανός - Εμπόριο Λιπαντικών - Πέλλα Γιαννιτσών


 

Φίλτρα FI. BA

Πρώτα η ποιότητα.. Με οδηγό αυτή την αρχή η FI.BA συνεχίζει την προσπάθεια να διατηρεί αλλά και να βελτιώνει διαρκώς την υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της, ενισχύοντας τις μακροχρόνιες συνεργασίες με τους καλυτέρους κατασκευαστές Κορέας και Ευρώπης, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ανταγωνιστικές τιμές για τους πελάτες της.
Με περισσότερους από 4.000 κωδικούς σε φίλτρα, τακάκια, δισκόπλακες, σιαγόνες, αντλίες νερού και ιμάντες, η FI.BA αποτελεί ένα από τα ελάχιστα Ευρωπαϊκά brand που μπορεί να καλύψει αξιόπιστα τόσο το ευρωπαϊκό όσο και το ασιατικό πρόγραμμα, προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη λύση στο χώρο του aftermarket.
Βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της FI.BA είναι η διατήρηση μεγάλων αποθεμάτων σε όλους τους κωδικούς, κάτι που συνεπάγεται εκτέλεση και αποστολή παραγγελιών αυθημερόν είτε σε διάστημα 48 ωρών για τις παραγγελίες εξωτερικού.

 

 

     
     
 

Φίλτρα MANN
 

Η εταιρεία MANN είναι ένας κορυφαίος προμηθευτής φίλτρων και συστημάτων φιλτραρίσματος για την αυτοκινητοβιομηχανία και άλλες βιομηχανίες. Με μια παγκόσμια παρουσία και μια εξαετή ιστορία αριστείας, η MANN έχει αποκτήσει φήμη για την παραγωγή υψηλής ποιότητας φίλτρων που προστατεύουν τους κινητήρες και βελτιώνουν την απόδοση των οχημάτων.

Η γκάμα προϊόντων της εταιρείας MANN περιλαμβάνει φίλτρα αέρος, φίλτρα λαδιού, φίλτρα καυσίμου και φίλτρα καμπίνας. Αυτά τα φίλτρα σχεδιάζονται με ακρίβεια για να παρέχουν βέλτιστη προστασία από τις ακαθαρσίες και τα σωματίδια που μπορεί να βρεθούν στον αέρα, το λάδι και το καύσιμο. Αυτό συμβάλλει στη μείωση της φθοράς των κινητήρων και των συστημάτων, παρέχοντας ταυτόχρονα καλύτερη απόδοση και αποτελεσματικότητα καυσίμου.