6945655179 Ίωνος Δραγούμη 16, Τ.Θ.:15-16, Πέλλα steliosarx@yahoo.gr
hero image


 

Λιπαντικά Αρχοντάς Στυλιανός
Εμπόριο Λιπαντικών - Πέλλα Γιαννιτσών

 

Η επιχείρησή μας, οι "Λιπαντικά Αρχοντάς Στυλιανός", είναι μια εταιρεία με έδρα στην Πέλλα που δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό στο χώρο του εμπορίου λιπαντικών, φίλτρων, γράσσων και άλλων πολλών συναφών προϊόντων από το 1980. Κατά την πορεία της εξέλιξής μας, έχουμε αποκτήσει πολυετή εμπειρία και έχουμε παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια για την αναβάθμιση των γνώσεών μας σχετικά με την τεχνολογία.

Η συνδυασμένη αυτή γνώση και εμπειρία μας καθιστούν ειδικούς στην επίλυση κάθε προβλήματος που σχετίζεται με τα προϊόντα που προσφέρουμε. Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε εξειδικευμένη υποστήριξη και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον κατάλληλο λιπαντικό για τη μοτοσυκλέτα, το αυτοκίνητο, το φορτηγό, το λεωφορείο, το τρακτέρ και την κομπίνα σας. Επιπλέον, παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις για τη λίπανση στη βιομηχανία και τη ναυτιλία.

Συνεργαζόμαστε με την Motoroil, ένα από τα κορυφαία brand name στην Ελλάδα, γνωστό για την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων του. Η συνεργασία μας με την Motoroil μας επιτρέπει να προσφέρουμε την πλήρη γκάμα των λιπαντικών Cyclon. Αναγνωρίζουμε τη σημασία της καλής λίπανσης για την απόδοση και τη μακροζωία των μηχανημάτων σας, και γι' αυτό επιλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα για τους πελάτες μας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας. Παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και στοχεύουμε στη μακροπρόθεσμη συνεργασία με κάθε πελάτη. Μπορείτε να εμπιστευθείτε την εταιρεία μας για την εξειδικευμένη γνώση, την ποιότητα των προϊόντων και την αφοσίωσή μας να καλύψουμε τις ανάγκες σας στον τομέα των λιπαντικών και συναφών προϊόντων.

 

Είμαστε περήφανοι για τη φήμη μας ως έμπιστοι εμπορικοί σύντροφοι και επαγγελματίες, και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με αποφασιστικότητα και αφοσίωση για να παραμείνουμε στην πρωτοπορία του κλάδου μας. Αναζητήστε μας για τις ανάγκες σας σε λιπαντικά, φίλτρα, γράσσα και άλλα σχετικά προϊόντα, και εμπιστευθείτε μας για να σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και τις αξιόπιστες λύσεις που χρειάζεστε.